Paidat

TYÖPAIDAT WEXMAN WORKWEARILTÄ

Meillä on puseroita ja t-paitoja useissa eri malleissa ja väreissä. Hyvin hengittävät, käytännöllisestä materiaalista valmistetut puserot, jotka sopivat täydellisesti kovaan työhön, nopeasti kuivuvat t-paidat ja pikèt QuickDry-materiaalista sekä klassiset puserot vahvasta materiaalista ja harjatusta sisäpinnasta. Työpaitamme ovat modernia muotoilua ja hyvä istuvuus, ja ne on erityisen sopivia yrityksen omille painatuksille ja logoille. Voit valita käytännöllisten mallien, materiaalien ja tarpeesi mukaan.

Hinnat näytetään:

YRITYKSEN LOGO TYÖVAATTEISIISI

Wexman Workwear -sivustoiltamme löydät korkealaatuisia työvaatteita ja tyylikkäitä profiilivaatteita. Sertifioidut huomiotyövaatteet niille, joiden täytyy näkyä työssä, ja toiminnalliset työvaatteet esimerkiksi rakennus- ja asennushommia tekeville työntekijöille. Suurimpaan osaan työvaatteista voidaan painattaa yrityksen logo, ja meillä on useita painokoneita ja voimme myös tarjota silkkipainanta ja brodeerausta.

Meillä on laaja valikoima painatukseen sopivia vaatteita - täydellinen tapa mainostaa yritystäsi ainutlaatuisella tavalla.