Kevätpaketti

KEVÄTPAKETTI TYÖVAATTEITA JA HUOMIOVAATTEITA

Wexmanin kevätpaketit ovat kokonaisvaltaisia paketteja työvaatteita, jotka sopivat täydellisesti kevään aikana. Kevätpaketit sisältävät monia tuotteita ja vaatteet sopivat täydellisesti, jos lähdet ulos ja työskentelet ihanana kevätpäivänä. Toimitamme kaikki paketit käytännöllisessä ja tyylikkäässä kassissa.

Zolid Pro-sarja on nikkareille, rakennus- ja urakointiin töihin sopivia ammattivaatteita. High-Vis Pro on sertifioitu kuljetus-, louhinta- ja rakennusalalle sopivia huomiovaatteita. Forestry-Line on suosittu valinta metsänhoitoon, maatalouteen ja kuljetukseen. Kaikki vaatteet ovat erittäin korkealaatuisia ja erittäin edullisia.

Hinnat näytetään:

JOTTA PYSTYTÄÄN TEKEMÄÄN HYVÄÄ TYÖTÄ JOKA PÄIVÄ, VAADITAAN PARHAAN LAATUISIA TYÖVAATTEITA

Wexman Workwearin työvaatteet kestävät koviakin otteita ja ovat samalla erittäin mukavia pitää päällä. Pyrimme jatkuvasti parantamaan ja kehittämään vaatteitamme. Toimittaaksemme sinulle asiakkaana työvaatteita, jotka ovat korkeaa laatua on ensisijainen tavoitteemme ja koska myymme sinulle ilman välikäsiä, voimme tarjota myös parhaat hinnat. Tervetuloa Wexman Workweariin!.