Tietoa meistä

Tietoa meistä:
Vuonna 1994 perustivat Olle Pagnert ja Peter Stöm Wexman Ab:n. Paljon on tietysti tapahtunut sen jälkeen, mutta se tunne on vieläkin että matka vasta alkanut. Kiinnostus tuotteitamme kasvaa vielä tänäänkin kovaa vauhtia ja valikoimamme kasvaa päivä päivältä.

Historia:
Aluksi yrityksemme toimi työvaatteiden, profiloitujen vaatteiden sekä liikelahjojen jälleenmyyjänä. Mutta omistajat ja johto halusivat enemmän. Aloimme tuomaan omia myynninedistämistuotteita ja yksinkertaisia profiilivaatteita, joista tuli tärkeä täydennys toimintaamme. Vuosien varrella kehittyi vankka kokemus, joka tänään on yrityksen perustana laadulle ja liikeidealle.
 
Niille yrityksille, jotka työskentelevät kuljetusalalla, kaivuu ja metsäalalla on Wexman yrityksenä hyvin tunnettu jo monien vuosien ajalta. Olemme tulleet hyvin huomioiduksi näissä kohderyhmissä mm. siksi, että olemme olleet mukana näiden alojen messuilla sekä Ruotsissa että Suomessa.

Vuosituhannen vaihtumisen jälkeen on työvaatteiden kysyntä kasvanut tasaisesti joka vuosi, mutta ei ihan ilman ongelmia. Monet asiakkaamme kokivat että työvaatteiden hinnat suhteessa niiden laatuun olivat aivan liian korkeita.
 
Idea siitä, että aloittaisimme omien työvaatteiden valmistuksen alkoi saada muotonsa. Vetoketjut, kankaat, saumat, toiminnat, taskut, kulmat, vahvistukset, muotoilut, kulutuskestävyys, väritys ja niin edelleen. Kaikki yksityiskohdat, isot ja pienet, testattiin huolella. Tavoite oli saavutettu. Suoramyynnillä, ilman mitään hintaa nostavia välikäsiä Wexman mullistaisi työvaatealan ensi hetkestä alkaen.
 
2007 oli ensimmäiset luonnokset valmiina, joista tulisi Forestry Line – kokoelma ja vuosi tämän jälkeen käynnistettiin huomiovaatteiden High-Vis Pro valmistus.
 
Hankimme uuden keskusvaraston Tidaholmista keväällä 2008. Suuri ja strateginen askel yrityksellemme. Täältä löytyi 3000 lavapaikkaa, pakkaus- ja keräilyvarastot, painotalo ja broderausatelje sekä useampi asema siirtokuvapainantaa varten. Kun koko toiminta saadaan yhteen ja samaan paikkaan tarkoittaa se nopeinta mahdollista palvelua. Asiakkailta saimme välittömästi hyvää palautetta ja yrityksen kasvu sai kunnolla vauhtia.
 
Tänään: 
Kasvumme jatkuu ja uusien asiakkaiden määrä lisääntyy kaikissa pohjoismaissa joka kuukausi. Valikoimamme lisääntyy ja saamme uusia markkinoita. Menemme mielenkiinnolla tulevaisuutta kohti.
Tavoitteemme on että asiakas saa rahalla eniten, kaikissa olosuhteissa.
Korkein mahdollinen laatu alimpaan mahdolliseen hintaan.
Tänään ja huomenna, vuosi vuoden jälkeen.
Tervetuloa Wexmannille!