Siirtokuvapainatus

Siirtokuvapainatus on painatustekniikka joka sopii täydellisesti yksityiskohtaisille, monivärisille painatuksille. Siirtokuvapainatuksessa kukin väri painetaan paperille erikseen painokehyksen avulla. Suurin etu siirtokuvapainannalle on, että niitä voidaan varastoida ja saadaan nopeasti kiinnitetyksi tuotteeseen.
Kuvat erotetaan digitaalisesti ja jokainen väri tulostetaan mustalle filmille. Painopressiä käyttämällä paperi ja tuote painetaan toisiaan vasten korkeassa lämpötilassa. Kuumuuden ansiosta muste irtoaa siirtopaperista ja liimautuu tuotteeseen.   
Ensimmäinen askel ennen kuin voidaan aloittaa siirtokuvapainanta, on selvittää alkuperäinen kuva. Tämä on se kuva tai logo, joka halutaan painattaa vaatteeseen. Kuvan pitää olla vektorisoitu, jotta saadaan paras mahdollinen lopputulos. Kuvan pitää olla niin tarkka, että sitä suurennettaessa kuvan laatu ei heikkene. Tavalliset tallennusmuodot kuville on EPS, PDF tai AI. Tosin aina kuvia ei olla vektorisoitu, vaikka ne on tallennettu em. muotoon.