High-vis pro

TURVALLISUUTTA TYÖHÖN HIGH-VIS PRO -HUOMIOVAATTEILLA

High-Vis Pro on huomiovaate kokoelmamme. Näissä painotetaan nykyaikaista suunnittelua, uusia älykkäitä ominaisuuksia ja korkeaa turvallisuutta. Kaikki työvaatteet on sertifioitu EU direktiivin EN 471 tai EN ISO 20471 mukaisesti. Huomiotakit, pitkähihaiset huomiopaidat ja huomioliivit on sertifioitu korkeimpaan huomioluokkaan 3. Huomiohousut, huomio-shortsit ja lyhythihaiset huomiopaidat on sertifioitu luokan 2 tai luokan 1 mukaisesti. Jos sinulla kysymyksiä ja ajatuksia siitä, mitä sääntöjä sovelletaan yritykseesi, ota meihin yhteyttä ja kerromme sinulle lisää.

Hinnat näytetään:

HIGH-VIS PRO EN ISO 20471

Voit mielellään tilata yhden edullisista huomiovaate paketeistamme. Se sisältää kaiken, mitä mahdollisesti tarvitset, päästä varpaisiin. Huomiohousut, huomiotakki ja huomiopaita ovat aina mukana. Pakettimme  on suunniteltu kyseiseen vuodenaikaan ja värimaailmaan, jossa kaikki sopii hienosti yhteen. Voit valita haluamasi koot ja koko paketti toimitetaan käytännöllisessä kassissa. Jos haluat työvaatteesi painettuna tai brodeerattuna logollasi, niin hoidamme sen myös.

Vuodesta 2008 lähtien olemme valmistaneet omat huomiotakkimme nimellä High-Vis Pro. Kaikki High-Vis Pro -takit mallista riippumatta ovat sertifioitu EN ISO 20471 luokkaan 3.