Webbshop

Hinnat näytetään:

TYÖVAATTEET LYÖMÄTTÖMÄLLÄ LAADULLA

Me Wexman Workwear -yhtiössä teemme kaiken itse. Tuotekehityksestä, suunnittelusta, valmistuksesta ja varastoinnista markkinointiin. Se tekee meistä johtavia asiantuntijoita, joilla on vankat tiedot työvaatteista ja huomiovaatteista. Työvaatteemme ovat korkealaatuisia. Testaamme ja valitsemme vetoketjut, kankaat, ompeleet, ominaisuudet, taskut, vahvikkeet, istuvuuden ja kestävyyden varmistaaksemme, että jokainen vaate on kulutusta kestävä ja toimiva. Kaikissa työvaatteissamme ja huomiovaatteissamme on muun muassa YKK: n vetoketjut ja 3M: n heijastimet. Työvaatteissamme ja huomiovaatteissamme on uskomattoman kestävän Corduran polvi- ja kyynärpäävahvistukset sekä useita ommelvahvisteita kulutus alttiilla paikoilla.

OLEMME TYÖVAATTEIDEN AMMATTILAISIA

Autamme sinua hankkimaan juuri sinulle sopivat työvaatteet. Jos haluat tietää enemmän työvaatteidemme ja huomiovaatteidemme ominaisuuksista, sopivuudesta tai materiaaleista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Vastaamme kaikkiin työvaatteita ja huomiovaatteita koskeviin kysymyksiin.

Voit tilata työvaatteita Wexman Workweariltä ostamalla suoraan verkkokaupastamme, soittamalla numeroon 0400-903515 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tilaukset@wexman.fi.

Tervetuloa Wexman Workweariin – yksinkertaisesti parempi kauppa!