Tröjor

ARBETSTRÖJOR FRÅN WEXMAN WORKWEAR

Vi har tröjor och t-shirts i flera olika modeller och färger. Sweatshirts i funktionsmaterial med bra andningsförmåga som passar perfekt vid hårt arbete, snabbtorkande t-shirts och pikéer i QuickDry-material och även klassiska sweatshirts i kraftigt material och borstade insidor. Våra arbetströjor har modern design och passform och är speciellt anpassade för att kunna profilera med egen företags-logga om man vill. Du kan välja mellan ett flertal praktiska modeller, material och utföranden.

Priser visas:

FÖRETAGSLOGGA PÅ DINA ARBETSKLÄDER

Hos oss på Wexman Workwear hittar du både arbetskläder och snygga profilkläder i högsta kvalité. Certifierade varselkläder för dig som behöver synas på arbetet och funktionella arbetskläder för dig som arbetar som t ex byggare och snickare. De flesta arbetkläderna går att trycka din företagslogga på och vi har flera transferpressar och kan även erbjuda screentryck och direktbrodyr.
Vi har ett stort sortiment av passande profilkläder - ett perfekt sätt för dig att göra reklam för ditt företag på ett unikt sätt.